Weboldalainkon cookie-kat használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

109.990 Ft
Menny.:
Cikkszám: maxicosifamilyfix3
Elérhetőség: Rendelhető

-Click&Go telepítés az ülésekhez
-Slide&Go telepítés a mózeshez
-telepítés-visszajelző
-0-4 éves korig
-45-75 cm között
-0-18 kg
-0/1-es korcsoport

Maxi-Cosi FamilyFix3 I-Size Isofix Bázistalp

Szín
Fekete
109.990 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Maxi-Cosi FamilyFix3-at úgy alakították ki, hogy illeszkedjen rá a Jade i-Size biztonsági autósmózes, a Coral i-Size és Pebble Pro i-Size babahordozó és a Pearl Pro2 i-Size kisgyermekülés, így a baba születéstől akár 4 évig is használhatja egyazon isofix-talpat.
Emellett, a hordozók gyors ráhelyezését a Click & Go klikk-rendszer, a Jade mózest a Slide & Go rácsúsztatós telepítés segíti.
A Maxi-Cosi FamilyFix3 talp születéstől akár 4 éven át, hosszú ideig használható csecsemőhordozók és kisgyermek-autósülések telepítéséhez egyaránt.

Isofix telepítés
Manapság egyre több európai autó rendelkezik ISOFIX rendszerrel, hiszen 2011 januártól az Isofix-csatlakozók megléte a személyautók hátsó utasülésein már kötelező tartozék az autóban. A Maxi-Cosi FamilyFix3 talpat könnyű rögzíteni az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Az autó felhasználói kézikönyv lépéseit kell követni a megfelelő telepítéshez az autóba. A telepítés után a FamilyFix3-at az autóban hagyhatjuk akár éveken át.

A hordozó típusú gyerekülések, mint a Pebble Pro i-Size és a Coral egyszerű "klikk" kattintással rögzíthetők az isofix-talpra; a Jade i-Size biztonsági autósmózes pedig egyszerű rácsúsztatással a Slide&Go technológiának köszönhetően.

Vizuális jelzőfények
Az FamilyFix3 isofix-talp vizuális jelzőfényei értesítik a szülőket, ha a Maxi-Cosi gyerekülést vagy az autósmózest megfelelően vagy nem megfelelően rögzítik. A helyes telepítést követően kész az indulásra.

A FamilyFix3 talpra a Pearl Pro2 i-Size kisgyermek-autósülést akkor javasoljuk rátenni, ha a Jade mózes használata után, kb. 6 hónapos kortól, nem áll módunkban egy hordozóra váltani. Ha viszot a Pebble Pro vagy a Coral hordozók valamelyikét használjuk, akkor kb. 9-12 hónapos kor körül jön el a váltás ideje a Pearl Pro2 kisgyermekülésre, miután a kicsi kinőtte első autóülését vagy a biztonsági autósmózest.

Biztonság
A Maxi-Cosi termékekben több mint 50 millió baba jutott eddig haza a kórházból. Ahhoz, hogy a legkisebbek számára a hordozó kategóriában a legjobb biztonságot nyújthassa a gyártó, az autóüléseket és az isofix-talpakat folyamatosan tesztelik.

Menetiránynak háttal és szemben utazás
A FamilyFix3 lehetővé teszi a kisgyermek autóülésének hátrafelé történő felszerelését. A kisgyerek feje és nyaka nagyobb védelme érdekében a szakértők azt javasolják, hogy csecsemő hátrafelé néző helyzetben haladjon, amíg 105 cm-re (kb. 4 éves kor) meg nem nő.

  • A FamilyFix3 egy, a 129. számú rendelet által is jóváhagyott ISOFIX rendszer, és beszerelhető szinte az összes olyan gépjárműbe, amelyben van ISOFIX rendszer, valamint az összes olyan gépjárműbe, amely rendelkezik i-Size kompatibilis ülőhellyel. Az autóülés-alapot, az alap két ISOFIX-csatlakozásának a jármű ISOFIX rögzítőpontjaihoz történő kapcsolásával, valamint a támasztóláb kihajtásával és teljes mértékű előre húzásával lehet a gépjárműbe szerelni.
  • Szabvány: ECE R129 i-Size előre-hátra néző utazóirány
  • Súly: 7.500 Kg
  • Csomagolási méret : 40 x 21,500 x 74 cm
  • Csomagolási súly: 9.13 Kg
  • Származási hely: Hollandia
Az oldal tetejére