Weboldalainkon cookie-kat használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

69.990 Ft
Menny.:
Cikkszám: mccabriobase
Elérhetőség: Rendelhető

CabrioFix i-Size autós gyereküléshez

0-12kg

Maxi-Cosi CabrioFix i-Size Isofix-talp

69.990 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Erre a rögzítőtalpra csak a Maxi-Cosi Cabriofix I-size hordozó rögzíthető!

Ez a gyerekülés-rögzítő talp az autóban csak az isofix-es járműülésre rögzíthető!

A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalp tökéletesen illeszkedik a Maxi-CosiCabrioFix I-size autós gyereküléshez így könnyen használható "Klikk és indulj" telepítést tesz lehetővé. A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalpunk könnyedén rögzíthető az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Javasolt követni a használati útmutatónk lépéseit, hogy biztos legyen, megfelelően van beszerelve az autóba. A telepítés után a CabrioFix i-Size bázistalpot az autóban lehet hagyni. Így minden alkalommal, amikor ki- és be kell szállni az autóba, a CabrioFix i-Size  autós gyerekülés egy egyszerű és biztonságos „kattintással” az alapra kerül. Ha az i-Size bázistalp és a CabrioFix -I size autós gyerekülés megfelelően fel van szerelve, már lehet is indulni.

Javasoljuk az ISOFIX bázistalp használatát. Nagyon könnyű telepíteni, és kicsi az esélye, hogy rosszul lesz rögzítve, mivel a bázistalp visszajelzést ad a megfelelő rögzítésről. A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size autós gyerekülés-bázistalp lehetővé teszi a "Klikk és indulj" beszerelést a megfelelő és biztonságos illeszkedés érdekében.

A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalpunkat úgy terveztük, hogy szülőként könnyen lehessen rögzíteni az autós gyerekülést az autóba. Így nem kell attól tartani, hogy bármi rosszul lesz beállítva. Ezenkívül a CabrioFix i-Size bázistalp megfelel a legújabb európai i-Size biztonsági szabványnak, ezáltal a legmodernebb biztonsági teljesítményt nyújtja. 

Az oldal tetejére