Weboldalainkon cookie-kat használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

72.990 Ft
Menny.:
Cikkszám: maxicosifamilyfix2
Elérhetőség: Rendelhető

-Click&Go gyors telepítés
-Telepítési visszajelző
-0-4 éves korig
-0-18kg
-0/1-es korcsoport
-45 és 75 cm között

Maxi-Cosi FamilyFix2 I-Size Isofix bázistalp

72.990 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A FamilyFix2 egy, a 129. számú rendelet által is jóváhagyott ISOFIX rendszer, és beszerelhető szinte az összes olyan gépjárműbe, amelyben van ISOFIX rendszer, valamint az összes olyan gépjárműbe, amely rendelkezik i-Size kompatibilis ülőhellyel. Az autóülés-alapot, az alap két ISOFIX-csatlakozásának a jármű ISOFIX rögzítőpontjaihoz történő kapcsolásával, valamint a támasztóláb kihajtásával és teljes mértékű előre húzásával lehet a gépjárműbe szerelni.

  • Szabvány: ECE R129 i-Size előre-hátra néző utazóirány
  • Súly: 7.500 Kg
  • Csomagolási méret : 40 x 21,500 x 74 cm
  • Csomagolási súly: 9.13 Kg
  • Származási hely: Hollandia
  • A FamilyFix2 talp megfelel az új európai, 2013 júliusától érvényben lévő i-Size R129 rendeletnek. Az i-Size célja a gyermekek biztonságának növelése az autókban úgy, hogy támogatja az ÁLTALÁNOS ISOFIX beszerelést. Az ISOFIX biztosítja a menetiránynak háttal történő és/vagy - autósmózes esetén - az oldalirányba néző utazást 15 hónapos korig, továbbá továbbfejlesztett védelmet biztosít a fejnek és a nyaknak.

A Maxi-Cosi FamilyFix2-t úgy alakították ki, hogy illeszkedjen a Rock i-Size, a Tinca i-Size, a Pebble Pro i-Size i-Size baba autóülésekhez és a Pearl Smart i-Size vagy a Pearl Pro2 i-Size kisgyermekülésekhez, lehetővé téve ezzel csecsemője akár 4 évig is használhatja az isofix-talpat, egy teljesen egyszerű Click & Go telepítéssel.

 

Isofix telepítés
Manapság egyre több európai autó rendelkezik ISOFIX rendszerrel, hiszen 2011 januártól az Isofix-csatlakozók megléte a személyautók hátsó utasülésein már kötelező tartozék az autóban. A Maxi-Cosi FamilyFix2 talpat könnyű rögzíteni az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Az autó felhasználói kézikönyv lépéseit kell követni a megfelelő telepítéshez az autóba. A telepítés után a FamilyFix2-t az autóban hagyhatjuk akár éveken át.

A FamilyFix2 talp biztosítja, hogy sokkal könnyebb lesz be- és kiszállni az autóból, mert a Pebble Pro i-Size, a Rock i-Size és a Tinca i-Size babakocsira is rátehető autóshordozók egyszerű "kattintással" rögzíthetők az alapra, a Click&Go rendszer által. A talpon lévő vizuális jelzők megerősítik, ha a Maxi-Cosi autósülés helyesen van rögzítve, és készen áll az indulásra.

Amikor a kicsi kinövi az autós babahordozót, továbbra is folytathatja a FamilyFix2 használatát, mivel az alkalmas a Pearl Smart i-Size és a Pearl Pro2 i-Size kisgyermek autósülésekhez is, így maga a FamilyFix2 isofix-talp akár 4 évig is használható.

Biztonság
A Maxi-Cosi termékekben több mint 50 millió baba jutott eddig haza a kórházból. Ahhoz, hogy a legkisebbek számára a hordozó kategóriában a legjobb biztonságot nyújthassa a gyártó, az autóüléseket és az isofix-talpakat folyamatosan tesztelik.

Menetiránynak háttal és szemben utazás
A FamilyFix2 lehetővé teszi a Pearl Smart és Pearl Pro2 autóülések hátrafelé történő felszerelését. A kisgyerek feje és nyaka nagyobb védelme érdekében a szakértők azt javasolják, hogy csecsemő menetiránynak háttal helyzetben utazzon minél tovább, akár 105 cm testmagasságig is (kb. 4 éves kor).

ISOFIX telepítés a Rock i-Size, a Tinca i-Size, a Pebble Pro i-Size és a Pearl Smart i-Size vagy a Pearl Pro2 i-Size számára, a FamilyFix2 segítségével.

 

Az oldal tetejére