Weboldalainkon cookie-kat használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

92.990 Ft
Menny.:
Cikkszám: maxicosifamilyfix360
Elérhetőség: Rendelhető
Egyedülállóan 360°-ban forgatható
új generációs isofix-talp
a gyerek gyors beültetése-kivétele
FlexiSpin technológia
Click & Go telepítés
0 - 17,5 kg

MAXI-COSI FamilyFix 360 I-Size Isofix bázistalp

92.990 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

FamilyFix 360 talppal kompatibilis gyerekülések:

  • Pebble 360
  • Pearl 360
  • Coral 360

Egyedülálló, 360 °-os, egy kézzel forgatható bázistalp a gyerek gyors és egyszerű beültetéséhez és kivételéhez.

Tudjuk, hogy a gyerekek gyorsan felnőnek. Ezért terveztük meg az egyedülálló Family 360 termékcsaládot. Ez az új generációs, forgatható autósülés-rendszer, amely egy forgatható FamilyFix 360 talpból és kompatibilis Pebble 360 ​​és Pearl 360 autósülésekből áll, az újszülött kortól 4 éves korig használható!

A Maxi-Cosi FamilyFix 360 bázistalp lehetővé teszi a Maxi-Cosi Pebble 360 ​​és a Maxi-Cosi Pearl 360 autóülések gyors és egyszerű felszerelését. És mindezt megteheted anélkül, hogy fölé hajolnál és megerőltetnéd a hátad.

RÖGZÍTÉS

A FamilyFix 360 bázistalpunk ISOFIX csatlakozókkal és támasztólábbal van felszerelve, amely biztosítja a legbiztonságosabb, legegyszerűbb és leggyorsabb módszert az autósülések behelyezésére. Kövesd a felhasználói kézikönyv lépéseit az autóba történő megfelelő rögzítéshez.

A telepítés után a Maxi-Cosi FamilyFix 360 maradhat az autóban, és a Click & Go telepítéssel könnyen berakhatóak a Maxi-Cosi autósülések. A bázistalpon lévő 360 forgatófogantyúnak köszönhetően a 360 ° -os autósülések simán és egyszerűen forgathatók csak egy kézzel – tökéletes az elfoglalt szülők számára, akiknek mindkét kezükre szükségük van. A FlexiSpin technológia segítségével a bázistalp bármilyen hátradőlt helyzetben forgatható.

BIZTONSÁG

A vizuális jelzők és a visszajelzések a bázistalpon jelzik, ha az autóülés helyesen van behelyezve, és a TravelSafe Rotation Control biztonságot nyújt, amíg a baba hátrafelé néző helyzetben utazik, kb. 15 hónapos koráig.

A Maxi-Cosi FamilyFix 360 i-Size kompatibilis, hátrafelé néző helyzetben utazhat az ülsben a gyerek akár 4 éves koráig és extra fej- és nyakvédelmet biztosít.

Hosszú távú használatra készült új generációs forgatható autósülés-rendszerünk úgy lett kialakítva, hogy újszülött kortól 4 éves koráig szállítsa a gyermeket! A kompatibilis 360 ° -os autósülések olyan könnyen forgathatók, hogy akár egy kézzel is megteheted.

Könnyű, egykezes forgatás

A FamilyFix 360 bázistalp intelligens, beépített forgórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kompatibilis 360-as autósülések egyszerű elforgatását egyetlen kézzel.

FlexiSpin forgatás

A FlexiSpin technológia segítségével a bázistalp bármilyen hátradőlt helyzetben foroghat.

Hátra és előre néző utazás újszülött kortól 4 éves korig

Biztonságos, hátra és előre néző utazás is lehetséges újszülött kortól 4 éves korig.

Audiovizuális telepítés- visszajelzések

A fényjelzők és a hang visszajelzés értesít, ha az autóülés helyesen van felszerelve.

Az oldal tetejére