Weboldalainkon cookie-kat használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

16.890 Ft
Cikkszám: B6260117
Elérhetőség: 1 db raktáron
Egyedi Bébé-Jou thermo kád vízhőmérséklet megfigyeléssel, szappan- és samponadagolóval.
A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-jou thermo kád innovatív Click rendszerrel készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében fürdés során.
Csupán 2 gombnyomás és a kád egyszerűen és biztonságosan ráhelyezhető a fürdőállványra.
Ugyanilyen egyszerűen, gombnyomás segítségével kapcsolható le.
Gyártó: Bebe-Jou

Bébé-Jou Click Thermo Kád - Lou-Lou

Szín
Lou-lou
16.890 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Egyedi Bébé-Jou termo kád vízhőmérséklet megfigyeléssel, szappan- és samponadagolóval. A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-jou termo kád innovatív Click rendszerrel készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében fürdés során. Csupán 2 gombnyomás és a kád egyszerűen és biztonságosan ráhelyezhető a fürdőállványra. Ugyanilyen egyszerűen, gombnyomás segítségével kapcsolható le.

BISZTONSÁGOS FÜRDETÉS

A Bébé-Jou célja egy biztonságos termék megalkotása olyan mindennapi pillanatokhoz, amelyeket a szülők és a gyermek egyaránt élveznek. Legyen az egy esti fürdetés vagy a bili használat tanulásának első pillanatai, pontosan az ilyen hétköznapi pillanatok teszik a napot különlegessé! Ezért alkottuk meg a kényelmes, tanúsított, gyermek thermo kádat, amely rengeteg szép színben és dizájnban kapható. A luxus Bébé-Jou thermo kádat megkülönbözteti funkcionalitása és stílusa.

Egyetlen mozdulattal leolvashatja a pontos vízhőmérsékletet és fokról-fokra folyamatosan megfigyelheted. Továbbá a thermo kád két beépített tartállyal rendelkezik a szappan és sampon számára. Ezzel a módszerrel minden a keze ügyében lesz, fürdetés közben nem kell keresgélnie a szükséges dolgok után. Így soha nem fog megtörténni, hogy gyermekét felügyelet nélkül a kádban kéne hagynia, ami a sérülések gyakori oka. A thermo kádat egyetlen kattintással könnyen és biztonságosan a kompatibilis állványra helyezheti. A beépített vízelvezőrendszer segítségével könnyen kiürítheti. Hollandiában gyártották.

MINDEN ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN
  • A thermo kádat készletben kínáljuk, a beépített szappan- és sampon adagolóval egyetemben
  • Vízhőmérséklet ellenőrzés, mindig tökéletes hőmérséklet: a beépített hőmérő segítségével a víz folyamatos ellenőrzés alatt áll
PRAKTIKUS

Nincs többé nedves padló! A speciális, beépített vízelvezető rendszernek és leeresztő tömlőnek köszönhetően a thermo kád egyszerűen és biztonságosan leereszthető. A vízelvezető a hőmérsékletjelző alatt található.

ERGONÓMIA

A thermo kád alja ergonomikus kialakítású, szélei csúszásmentes kezeléssel vannak ellátva, ami biztonságos ülést biztosít. A kád szélei lekerekítettek, ezért a kádra támaszkodhat.

BIZTONSÁG

A Bébé-Jou állvány kombinációjával a fürdés egyszerűbb és kényelmesebb. Biztonságos csatlakozás a Bébé-Jou állványhoz Click-rendszer segítségével. A thermo kádat elhelyezheti például az asztalon is, mivel a lábai csúszásmentes réteggel bevontak. Könnyen tisztán tartható. A Bébé-jou állvány használatakor a Bébé-jou kádat a mellékelt leeresztő tömlő segítségével kiürítheti. A vízelvezető a hőmérsékletjelző alatt található. Az állványok megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. Ezt a TÜV tanúsítvány is megerősíti – tekintélyes német tesztintézet. A kád kombinálható Bébé-jou fürdőfekhellyel is.

Az állvány nem a babakád része, külön megvásárolható.

Súly: 1,88 kg, Méret: 83,5 × 40 × 32 cm.

Az oldal tetejére